Maak impact in de zorg.

Werken bij ons!

Bij Nobel Zorg begrijpen we de waarde van gepassioneerde zorgverleners. Als jij een passie hebt voor zorg en op zoek bent naar een baan die echt bij je past, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met zorgbehoeften, en we geloven dat zorgverleners zoals jij het verschil kunnen maken.

 
Of je nu een Verpleegkundige, Verzorgende of Begeleider bent, jouw inzet en toewijding zijn van onschatbare waarde voor onze cliënten. Bij Nobel Zorg vormen we een hecht zorgteam dat niet alleen voor onze cliënten zorgt, maar ook voor elkaar. Samen creëren we een warme en ondersteunende zorgfamilie.
Werken bij ons!​

Waarom werken bij Nobel Zorg?

Bij Nobel Zorg streven we ernaar om een werkplek te creëren waar onze zorgverleners zich gewaardeerd, ondersteund en gehoord voelen. We geloven dat tevreden en gemotiveerde zorgverleners de beste zorg kunnen bieden aan onze cliënten, en we blijven ons inzetten om hun welzijn en professionele groei te bevorderen.

Wil je deel uitmaken van ons fantastische zorgteam? Er zijn verschillende manieren om je bij ons aan te komen werken. Je kunt solliciteren op een van onze beschikbare vacatures die aansluiten bij jouw kwalificaties en interesses. Maar zelfs als je momenteel geen vacature ziet die bij je past, nodigen we je nog steeds van harte uit om je interesse te tonen en contact met ons op te nemen. We verkennen graag de mogelijkheden om samen te werken en jouw talenten in te zetten binnen ons team.
 
Bij Nobel Zorg ben je altijd welkom! We kijken uit naar je sollicitatie!
Werken bij ons

Angelique Lebens
Teamcoach

Werken bij ons

Ozlem Gurler
Verpleegkundige i.o.

Werken bij ons

Yvonne Babin
Wijkverpleegkundige

Onze organisatie voelt aan als een warme zorgfamilie en biedt de ideale omgeving om zorg te verlenen aan diegenen die het het meest nodig hebben. Het is tevens de perfecte plek om jouw zorgcarrière te starten en te ontwikkelen.

We hebben het privilege om samen te werken met diverse belanghebbenden en partners, wat elke dag anders maakt. Het is een omgeving waarin je echt het verschil kunt maken, niet alleen in de zorg die we bieden, maar ook in het leven van de mensen die we ondersteunen.

We zijn er niet alleen voor het administratieve aspect; we zijn er om daadwerkelijk met mensen te werken. Dat persoonlijke contact en de betekenisvolle relaties die we opbouwen, maken ons werk uitzonderlijk waardevol.

Diversiteit en inclusie bij Nobel Zorg

Bij Nobel Zorg hechten we buitengewoon belang aan diversiteit en inclusie binnen ons zorgteam. We verwelkomen zorgverleners van allerlei achtergronden, ervaringen en vaardigheden. Door samen te werken met een diverse groep professionals kunnen we een breed scala aan zorgbehoeften van onze cliënten aanpakken en een inclusieve en ondersteunende omgeving creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Onze toewijding aan diversiteit en inclusie blijkt uit onze inzet om gelijke kansen te bieden aan alle zorgverleners, ongeacht hun achtergrond. We streven ernaar om een cultuur te bevorderen waarin verschillende perspectieven worden gehoord en gewaardeerd, en waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien en te gedijen binnen ons team.

Bij Nobel Zorg staat iedereen welkom, ongeacht leeftijd, geslacht, ras, religie of enige andere factor. We streven ernaar om een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt en zijn beste werk kan leveren.

Open sollicitatie?

Hoe werkt een open sollicitatie?

Een open sollicitatie sturen naar Nobel Zorg is eenvoudig. Je kunt ons bereiken via hr@nobelzorg.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Als je via e-mail solliciteert, zorg er dan voor dat je jouw cv en een motivatiebrief bijvoegt waarin je jouw interesse in Nobel Zorg en jouw vakgebied toelicht.
 
Zodra we jouw open sollicitatie hebben ontvangen, zullen we jouw gegevens in ons bestand bewaren. Ons wervingsteam houdt voortdurend rekening met nieuwe vacatures en mogelijke kandidaten, dus jouw gegevens kunnen op elk moment worden beoordeeld. Als we een vacature hebben die aansluit bij jouw profiel, nemen we contact met je op voor verdere stappen in het sollicitatieproces.