Nobelzorg

Klantgericht, flexibel, kwaliteit.

Wij zijn aangesloten bij

Organisatie

Nobel Zorg is een Wtzi toegelaten thuiszorg organisatie die de zorg verleent vanuit  Wlz, Zvw & WMO. Dit houdt in dat als u een indicatie heeft voor verzorging en/of verpleging, deze zorg betaald wordt uit de Wlz, Zvw of WMO. Afhankelijk is van u inkomen, is het mogelijk dat u een eigen bedrage dient te betalen aan het CAK. Dit is alleen het geval bij individuele begeleiding (WMO).

Nobel Zorg levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in Gemeente Eindhoven. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

Samen met de cliënt, zijn naasten en andere zorgverleners werken we aan de hoogst haalbare kwaliteit van leven die past binnen zijn leefomgeving. We denken in mogelijkheden en kansen en blijven de mens achter de problematiek zien. Want ieder mens is waardevol en welkom.

Zorg op maat, die past bij uw persoonlijke situatie.

Zo lang mogelijk thuis wonen. Dat wil toch iedereen. Nobel Zorg kan hierbij helpen. Wij vinden het belangrijk dat mensen zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen wonen. Samen met u en de mensen om u heen kijken we wat er mogelijk is en bieden we de zorg die u nodig heeft om zelfstandig te kunnen blijven.

Bent u in het bezit van een indicatie dan wordt de zorg vergoed. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij zullen u graag verder helpen.

Nobel Zorg gaat haar activiteiten verder uitbreiden, gebaseerd op de competenties die binnen de organisatie zijn opgebouwd: klantgerichtheid, kwaliteit en kleinschaligheid om daardoor flexibel op uw wensen in te kunnen spelen.

Ons Werkgebied

Gemeente Eindhoven

Om onze kwalitatieve service te kunnen garanderen beperken wij ons momenteel tot het werkgebied gemeente Eindhoven. Woont u ergens anders in de wijk (zie s.v.p. het bijgaande kaartje), neem dan even contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit van Zorg

Kwaliteit van zorg: wij doen het echt!

Nobel Zorg investeert in deskundigheidsbevordering van haar medewerkers. Wij werken uitsluitend met geschoold personeel. Door o.a. het volgen van cursussen en trainingen blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorgsector. Nieuwe inzichten worden via een protocol of richtlijn geïmplementeerd in de uitvoering van de verzorging en verpleging.

De kwaliteit van de zorg en de organisatie wordt door middel van geplande audits besproken en uitgevoerd.

Ik ben zo blij met Nobelzorg. Sinds bijna 2 jaar gaan ze in de ochtend langs om mijn moeder medicijnen te geven en haar ontbijt/lunch klaar te maken. Als er iets is dan bellen ze me om te overleggen. Het is een klein team en mijn moeder vindt ze allemaal aardig.

Mevrouw Vermeer (92)Woensel

Mijn vrouw en ik krijgen dagelijks zorg en zijn hier ontzettend tevreden over. Ze zijn altijd op tijd en allemaal even vriendelijk.

Dhr Jansen (84)Gestel

Je voelt je vermoeid, je voelt je niet prettig, het ontbreekt je aan moed, daarom komt Lisa van Nobelzorg, dan gaat het weer goed. Veel aandacht bij het wassen, aankleden en verzorgen van de wond na een operatie. Haar vak bestaat uit liefde voor de mens

Dhr de Jong (88)Tongelre

Nobelzorg heeft prima team. Meteen goed contact. Helpen geweldig om herstel te voorspoedigen. Komen met super tips en leven met je mee. Komen zo goed mogelijk op tijdstip die de klant kiest.

Dhr. Tahiri (78)Strijp